Shqiperia , destinacioni i veres per turistet britanike!

Written by on 01/06/2018

Shqiperia do te jete nje prej destinacioneve qe turistet angleze do te preferojne me shume per te vizituar kete sezon. Rreth 41% e britanikeve do te ndryshojne kete vit planet per te pushuar duek zgjedhur te udhetojne ne destinacione te reja. Rreth 8 mln britanike, do te zgjedhin qe te pushojne ne nje nga destinacionet brenda vendit. Ndersa per planet jashte vendit vec destinacioneve tradicionale, te tilla si Amerika, Australia, Franca dhe Spanja vemendja do te perqendrohet edhe me shume ne Europe e Ballkan. Britanikja ‘The Guardian’ ka hartuar nje liste me 10 destinacione qe kete vit do te zgjidhen per te pushuar nga britaniket dhe ne vendin e trete eshte Shqiperia.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist