Shpenzimet e turisteve muslimane do arrijne ne 157miliard $ !

Written by on 09/05/2018

Turistet muslimane do te shpenzojne 157 miliard$ brenda vitit 2020 ne udhetimet e tyre. Tregu me i fuqishem ne kete aspekt mbetet Arabia Saudite, fitimet nga e cila do te rriten me 17% brenda 3 viteve. Facilitetet per nje turizem hallall nga disa destinacione kane qene faktore per rritjen e numrit te turisteve muslimane ne bote si dhe shpenzimeve te tyre ne udhetime.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist