Shpellat e Shqipërisë jepen me qira

Written by on 20/06/2019

 

 

 

Në mbledhjene fundit të Këshillit të Ministrave  është miratuar vendimi për kriteret dhe procedurat e përdorimit të të shpellave për qëllime turistike. Synimi është miradministrimi dhe qeverisja e kujdesshme , për të shmangur dëmtimin  e tyre ekologjik, kulturor, historik dhe kurativ të gjetjeve arkeologjike si edhe mbishkrimeve historike. Personi fizik ose juridik që merr në përdorim shpellën, gjatë ushtrimit të veprimtarisë për qëllime turistike, është i detyruar të respektojë tarifat e përcaktuara për hyrjen në shpella.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist