Shpejtesia e internetit, Shqiperia e fundit ne rajon

Written by on 17/09/2018

 

Shqiperia renditet e fundit ne rajonin e Ballkanit per nga shpejtesia e internetit, me nje mesatare 5.56 mgps. Duke iu referuar website-it te njohur cable.co.uk, mbi shpejtesine e broadband ne te gjithe boten per 2018, Singapori rezulton ne krye te shteteve ne bote, kur behet fjale per internet te shpejte, me nje shpejtesi mesatare shkarkimi prej 60.4 ndjekur nga Suedia ne vend te dyte dhe Norvegjia ne vend te trete. Shume zona te Shteteve te Bashkuara dukshem performojne me ulet sesa shtetet me larte te renditura rreth globit, me nje shpejtesi mesatare prej 25.86. Ne Ballkan, kryeson Serbia e renditura e 50 ne bote, ndjekur nga Kosova, Maqedonia, Bosnja e Hercegovina dhe Mali i Zi. Sipas raportit, Shqiperia ka zbritur plot 8 shkalle krahasuar me raportin e nje viti me pare.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist