Shpallet qyteti më i sigurt në botë për vitin 2021

Written by on 20/09/2021

Kopenhagen është shpallur qyteti më i sigurt në botë për herë të parë, duke shënuar 82.4 pikë nga 100 të mundshëm në raportin vjetor.

Toronto në  Kanada u rendit e dyta me 82.2 pikë ndërsa Singapori  i treti me 80.7 pikë.

Renditja  këtë vit është bërë duke u bazuar në disa faktorë si: siguria digjitale, siguria shëndetësore, infrastruktura, siguria personale dhe siguria mjedisore si kategori e re këtë vit.

Radio Travel.al

Copenhagen iconic view. Famous old Nyhavn port in the center of Copenhagen, Denmark during summer sunny day.


Current track

Title

Artist

Background