Who Is It?

Scheduled on

Emisioni enigmatik i mbremjes

Tagged as:
Emisioni “Who Is It?!”

Emisioni enigmatik I mbremjes ne Radio Travel.

Nen moderimin e nje personazhi te njohur mediatik por qe do te moderoje i maskuar, “Who Is It” do tju ftoje te zbuloni identitetin e nje personazhi te njohur VIP nepermjet pyetjeve te drejtperdrejta apo indirekte nga moderatori.

Intervista me personazhin VIP rreth deshirave dhe hobi-t e tij do te ngjalle kureshtjen tuaj per te zbuluar identitetin e vertete te personazhit te ftuar.

Muzika dhe stili I jetes i viteve 70-80-90 do te jene vija melodike e emisionit dhe e temave qe do te dikutohen gjate tij.

Cdo te Marte dhe te Premte ora 19’00 – 21’00 Gjeni “Kush eshte?!” ne Radio Travel?!

 

Emisioni “Who Is It?!”

Emisioni enigmatik I mbremjes ne Radio Travel.

Nen moderimin e nje personazhi te njohur mediatik por qe do te moderoje i maskuar, “Who Is It” do tju ftoje te zbuloni identitetin e nje personazhi te njohur VIP nepermjet pyetjeve te drejtperdrejta apo indirekte nga moderatori.

Intervista me personazhin VIP rreth deshirave dhe hobi-t e tij do te ngjalle kureshtjen tuaj per te zbuluar identitetin e vertete te personazhit te ftuar.

Muzika dhe stili I jetes i viteve 70-80-90 do te jene vija melodike e emisionit dhe e temave qe do te dikutohen gjate tij.

Cdo te Marte dhe te Premte ora 19’00 – 21’00 Gjeni “Kush eshte?!” ne Radio Travel?!

 


Read more

Current track

Title

Artist

Background