TRAVEL CHARTS

Prezantuar nga Ada, miksuar nga Olti Dj, Selektuar nga Adi

Scheduled on

Udhetojme ne vende te ndryshme te botes me kenget me te degjuara.

Tagged as ,
Udhetojme ne vende te ndryshme te botes me kenget me te degjuara.

Prioritet ne kete renditje kengesh marrin kenget e vendit per te cilin po flasim.

Te gjithe i kemi degjuar kengetaret me fame nderkombetare te cilet ndodhen ne cdo HitParade ne cdo vend te botes por ne ju japim mundesine te degjoni edhe kenget te cilat jane te famshme dhe te njohura vetem ne vendin e tyre.

Nje emision plot larmi e ngjyra muzikore nga cdo shtet i botes, cdo jave

Udhetojme ne vende te ndryshme te botes me kenget me te degjuara.

Prioritet ne kete renditje kengesh marrin kenget vendase.

Te gjithe i kemi degjuar kengetaret me fame nderkombetare te cilet ndodhen ne cdo HitParade ne cdo vend te botes por ne ju japim mundesine te degjoni edhe kenget te cilat jane te famshme dhe te njohura vetem ne vendin e tyre.

Nje emision plot larmi e ngjyra muzikore nga cdo shtet i botes, cdo jave


Read more

Podcast of previous episodes

Sorry, there is nothing for the moment.

Related news


TRAVEL CHARTS charts


Current track

Title

Artist