Biletat që vunë rekord botëror

Scheduled on

Tagged as:

Të ardhurat nga eventet e sporteve elektronike, janë rritur vitin e kaluar, nëpërmjet shitjeve të biletave, të drejtave mediatike dhe marrëveshjet e sponsorizimit në këtë fenomen të ri botëror të lojërave sportive elektronike. Të dhënat tregojnë se të ardhurat kanë shkuar deri në 70 milion euro për vitin 2018. Këto të ardhura e pozicionojnë Gjermaninë të katërtën në botë pas SHBA-së, Koresë së Jugut dhe Kinës.


Read more

Current track

Title

Artist

Background