Shndërrohet rruga hyrëse e Kalasë së Beratit. Pritet të rrisë impaktin turistik

Written by on 01/10/2021

Rruga e Kalasë së Beratit është transformuar në një aks panoramik. Kryeministri Edi Rama ndau pamjet e rrugës së re, e cila pritet të ndryshojë krejtësisht cilësinë e ofertës turistike për Beratin. Ndërhyrjet e projektit ndër të tjerash  konsistuan në krijimin e hapësirës së parkimit për automjetet/autobusët e turistëve, si dhe punime për gjelbërimin e të gjithë segmentit.

Kalaja e Beratit pret një numër të lartë vizitorësh në të gjitha stinët e vitit./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist