Shkrepje të kuajve në kërcim, sy insektesh dhe arinjve polarë ‘’rrëmbejnë’’ çmimet MUSE të Fotografisë së Natyrës!

Written by on 21/08/2021

Kuaj në vallëzim, arinj polarë duke u përkëdhelur dhe sy gjigandë insektesh të frikshme, ishin disa nga finalistët e kompeticionit të njohur të fotografive të natyrës MUSE 2021.

Ky kompeticion, i cili mbledh cdo vit fotografitë m,ë të bukura të natyrës, nga dhjetra e qindra të apasionuar pas fotografisë, profesionistë dhe amatorë ka pasur një garim të hapur. Ky garim përfshinte shumë kategori si ajo bardhë e zi, foto të natyrës, njerëz e arkitekturë. Pjesëmarrësit nga 50 vende të ndryshme, dorëzuan 1,872 imazhe për vetëm pak prej tyre morën çmime.

Radio Travel.al


Current track

Title

Artist

Background