Shkopeti, nje destinacion i ri me shume potenciale!

Written by on 02/06/2018

Shkopeti eshte nje nder ato burkurite natyrore qe duhet te vizitohen patjeter nga turistet. Sipermarresit kane idete se si ta kthejne kete liqen ne nje vend ku zhvillohen pasione si peshkimi apo gara me kanoe, por kerkojne mbeshtetetje per te zbatuar planin e tyre. Vitet e fundit, deshmojne ata, fauna dhe flora rrezikojne te zhdukeshin ndaj kerkojne qe autoritet te kthejne syte nga kjo bukuri e natyres. Liqeni i Shkopetit dhe Ulez ndodhen rreth 68 km nga Tirana, dhe pervecse nje vend me natyre te virgjer ka nje rruge te mire dhe gjithçka duket e qete, e paqte dhe e paprekur.

 Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist