Shkollat që marrin notën 10/ Dhe pse viti akademik është shtyrë shkollat janë gati!

Written by on 23/08/2021

Kryeministri Edi Rama, nëpërmjet një statusi në Facebook, ka prezantuar disa nga shkollat e vendit që sipas ti meritojnë notën 10 për kushtet e reja. Duke postuar disa pamje nga klasat, korridoret dhe palestrat e shkollave, kryeminitri bën me dije se këto shkolla do jenë gati për të mirëpritur nxënësit në sezonin e ri.

Mirëpo, rikujtojmë se viti i ri shkollor është shtyrë, nga data 13 shtator që ishte planifikuar për në 27 shtator. Ky njoftim erdhi pas marrjes së vendimit për të zgjatur periudhën e mësimit plotësues, i cili nis më datë 1 shtator 2021.

Radio Travel.al


Current track

Title

Artist

Background