Shkenctarët mahniten nga gjallesa gjigande

Written by on 24/06/2019

 

 

Shkenctarët kanë kapur një kallamar gjigand në thellësinë e deteve amerikane. Pas 120 orëve rregjistrim në thellësinë e detit është zbuluar kallamari i ri gjigand dhe sipas ekipit të kërkimeve ishte diçka e pabesueshme. Sistemi i veçantë i i kamerës Medusa , për shkak të LEDI-it si një kandil fosforeshent tërheq gjallesat e thellësive të oqeaneve. Gjallesat frikësohen nga tingujt dhe ndriçimi i automjeteve të zhytura , ndaj ato rregjistrohen shumë rrallë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist