Shkembi i Kavajes me nje pamje te re!

Written by on 20/05/2018

Projekti per transformimin e zones tek Shkembi i Kavajes, qe gjendet afer plazhit te Durres, synon rehabilitimin e rrugeve te brendshme dhe  rikualifikimin e hapesirave publike te plazhit te kesaj zone, ne ambiente shumefunksionale turistike. Tematika e projektit qe do te zbatohet ka ne fokus kater stinet e vitit, me qellim qe zona te jete funksionale gjate gjithe vitit. Keshtu, shetitorja pergjate plazhit eshte konceptuar te shtrohet me larmishmeri dekorimi, gjithashtu eshte parashikuar krijimi i hapesirave te rekreacionit dhe transformimi i hapesirave publike te pershtatshme per t’u perdorur nga banoret apo turistet. Projekti parashikon punime edhe ne rrjetin e tubacioneve dhe kanalizimeve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist