Shitjet e oreve dhe byzylykeve smart do te rriten me 15%!

Written by on 23/03/2018

Sipas parashikimit te analisteve te IDC, kete vit, shitjet boterore te pajisjeve wearable si oret dhe byzylyket smart do te rriten me 15% ne 133 milione njesi. Ne pese vitet e ardhshme, shitjet do te regjistrojne nje norme vjetore rritjeje prej 13,4%, duke arritur ne 219,4 milione njesi ne vitin 2022. Per momentin, ato gjejne perdorim me te gjere ne sport, gjithsesi po rritet perdorimi i tyre per mesazhet ne rrjetet sociale.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist