Shitet me çmimin marramendës monumenti historik 130-vjeçar i Parisit

Written by on 02/12/2020

Është shitur për plot 275. 000 euro një pjesë e shkallës së vjetër spirale të Kullës Eiffel. Pjesa origjinale e monumentit historik 130-vjeçar të Parisit tani do të ketë një shtëpi të re në një koleksion europian. Shkalla spirale që u prezantua në ankand është e gjatë tre metra dhe vinte nga një koleksion privat në Kanada.


Current track

Title

Artist