Shishtaveci, natyrë e mrekullueshme, turizëm amator!

Written by on 21/05/2018

“Kukësi ka një pasuri të jashtëzakonshme natyrore, por mungesa e vëmendjes së institucioneve ka bërë që turizmi në këtë pjesë të Shqipërisë të mbetet amator”. Kështu u shpreh gjatë një lidhjeje direkte me tel gazetari Artur Kurtallari, i cili edhe ne momentet live gajte intervistes ne Travel Club këtë paradite  po eksploronte malet e fshatit Lusën në Kukës, i cili shquhet për një bimësi të shumëllojshme. Një prej zonave që ka tërhequr vitete e fundit më shumë vizitorë ëshët ajo e Shishtavecit falë dhe investimit që ëshët bërë në rikonstruksionin e rrugës që lidh qytetin e Kukësit me Shishtavecin. Sipar Arturit kjo është periudha më e mirë për të vizituar këtë zonë pasi janë në kulmin e tyre mbi 2000 lloje lulesh dhe vecanërisht ‘lulja narciste bardhë’ e cila ka mbuluar sipërfaqe te konsiderueshme te kësaj zone dhe është një atraksion turistik!

 

Intervista e plote : Lidhje Telefonike


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist