Sheshi “Skënderbej” rrëmben një tjetër çmim!

Written by on 09/05/2019

 

 

Sheshi Skënderbej ka rrëmbyer një tjetër çmim ndërkombëtar. Mes 393 projekteve që garonin për çmimin e Bashkimit Europian për artitekturën bashkëkohore, sheshi “Skënderbej” , ka mbërritur deri në finale , ku edhe është vlerësuar me çmimin e dytë , vlerësime këto të dhëna nga juria profesioniste nga e gjithë Europa, për fuqinë tramsmetuese, qëndrueshmërinë , fokusin mbi këmbësorët dhe gjelbërimin. Çmimin e mori në emër të Bashkisë së Tiranës, nënkryetari i saj , Arbjan Mazniku.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist