Sheshi i Shirokes drejt rikonstruksionit

Written by on 10/08/2018

Sheshi i Shirokes drejt rikonstruksionitKa nisur puna per rikonstruksionin e Sheshit te Shirokes, ne Bashkine Shkoder. Investimi eshte pjese e projektit “Per Rikualifikimin e Bregut Perendimor te Liqenit te Shkodres”. Rikonstruksioni i Sheshit te Shirokes perfshin nje siperfaqe prej rreth 20,000 m². Nderhyrja parashikon restaurimin e fasadave, ndertimin e çative te reja, parkingut publik, shtrimin e sheshit me pllaka guri mozaik, ndriçimin publik dhe punime gjelberimi. Punimet do te zgjasin 10 muaj dhe parashikohet te perfundojne veren e ardhshme duke i dhene nje pamje krejt te re sheshit te Shirokes.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist