Sherbime te reja per transportin public ne Tirane.

Written by on 27/03/2019

Sherbime te reja per transportin public ne Tirane.

Gjatë prezantimit të shërbimeve të reja të aplikacionit “Tirana Ime”, kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj tha se synohet qe deri ne vitin 2030 Tirana te kete nje transport public te tjetersuar dhe flota e taksive në kryeqytet të jetë 100% elektrike ose hibride. Gjithashtu edhe linjat e autobuzeve do te jene 100% elektrik brend, kjo do te sjelle edhe reduktimin e ndotjes ne kryeqytet.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist