Shenjohen shtigje te reja per ngjitjet ne malet e Kurveleshit

Written by on 06/07/2018

Shenjohen shtigje te reja per ngjitjet ne malet e Kurveleshit

40 te rinj çeke nga disa universitete te ndryshme, po bashkepunojne me Agjencine Kombetare te Bregdetit ne Malet e Kurveleshit duke shenjuar shtigje te reja. Tashme nje shteg i ri mund te pershkohet nga Nivica drejt Finiqit duke ringjallur keshtu perseri rruget e karvaneve dhe shtigjet antike. Kjo rruge e shenjuar dhe e hedhur ne koordinatat GIS, shume shpejt do te jete nje atraksion i ri. Ky shteg mund te promovohet si Shtegu i Normaneve dhe shume shpejt do te kete tabelat orientuese si dhe tabelat historike.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist