Shengjini me 7 kulla te reja vrojtimi ne plazh

Written by on 14/07/2018

Shengjini me 7 kulla te reja vrojtimi ne plazh

Plazhi i Shengjinit eshte pajisur me 7 kulla vrojtimi te cilat mundesojne sigurine e plote per pushuesit ne kete sezon veror. Ministrja e Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes, zhvilloi ne Shengjin nje inspektim te kushteve te sigurise qe po zbatohen pergjate vijes bregdetare ne kete qark. Kullat e vrojtimit jane vendosur nje per çdo 250 m nga fillimi i plazhit Kune deri tek Skaliera dhe tashme jane plotesisht funksionale me te gjithe elementet e sigurise sipas standardeve te parashikuara. Gjithashtu ne çdo kulle do te jete i vendosur nje roje  i certifikuar nga Federata Shqiptare per gjithe sezonin.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist