Sfida e turizmit shqiptar: 10 milione turiste brenda pak kohesh!

Written by on 19/09/2018

10 milione turiste te huaj brenda nje periudhe te shkurter kohe eshte edhe sfida e turizmit shqiptar. Deklarata ka ardhur nga ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, gjate Festivalit te Inovacionit, i cili e cilesoi ate te mundshme bazuar ne statistikat ne rritje te turizmit. Nderkohe, shtoi me tej se sezoni i ardhshem do te sjelle 7 milione turiste edhe nga destinacione te reja. Sipas ministrit kjo sfide mund te arrihet vetem kur vendi  te kuptoje se sektori i turizmit eshte nje mekanizem i qendrueshem dhe se ai duhet te jete gjithevjetore. Po ashtu u theksua nevoja per shume njerez te afte dhe te kualifikuar qe sherbejne ne turizem.Kreu i Turizmit dhe Mjedisit theksoi se mirepret çdo ide biznesi nga te rinjte per te kontribuar ne te ardhmen e turizmit.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist