Sezoni turistik, vijon procesi i dezinfektimit te bregdetit!

Written by on 16/04/2018

Sezoni turistik, vijon procesi i dezinfektimit te bregdetit!

Ne prag te çeljes se sezonit turistik, po vijon edhe procesi i dezinfektimin prane vijes bregdetare nga veriu ne jug te vendit. Se fundmi procesi eshte kryer ne Narte dhe Orikum te Vlores,  permes perdorimit te agjenteve biologjike qe nuk demtojne shendetin e njeriut, kafsheve dhe organizmat e tjere ujore. Dezinfektimi po zhvllohet ne kuader te programit kombetar te Ministrise se Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, per nje sezon turistik te sigurte.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist