Sezoni turistik kroat 2021 cilësohet i shkëlqyer!

Written by on 27/09/2021

Sezoni i shkëlqyer turistik kroat 2021, të cilin pakkush mund ta kishte pritur, ka lënë disa prodhues me dilemën se si do të përgatiten tashmë për vitin e ardhshëm. Shumë prodhues djathi, vaji dhe vere në Istria kanë mbetur me rafte bosh, por me xhepat plot. Çdo natë një varg turistësh mund të shiheshin duke qëndruar para bareve të shumta të Istria, një femomen i cili nuk ishte ndeshur as para pandemisë.

 

Sipas sipërmarrësve të zonës, kjo tregon se konsumi ishte shumë i mirë dhe se vizitorët, të lodhur teste dhe masa të ndryshme, thjesht donin të kënaqeshin dhe të pushonin./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist