Sezoni, garantohet furnizimi me energji ne jug

Written by on 12/07/2018

Sezoni, garantohet furnizimi me energji ne jug

Drejtoria Rajonale OSHEE Gjirokaster njofton se ne kuader te masave te marra per te siguruar furnizimin me energji elektrike ne zonat bregdetare, se fundmi eshte fokusuar ne fshatrat Borsh, Lukove, Krekes, Shenvasil dhe Nivice. Specialistet e deges teknike kryen matjet e ngarkesave te kabinave sipas grafikut te percaktuar ne oraret e pikut per te parandaluar defektet e mundshme. Sipas te dhenave jane marre masat per gatishmeri 24 ore per te eleminuar çdo defekt ne kohe rekord gjate sezonit.

Processed with Snapseed.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist