Sezoni dhe energjia, perfundon instalimi i nenstacionit mobile ne Borsh!

Written by on 11/06/2018

Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike perfundoi instalimin dhe vendosjen ne pune te nenstacionit mobile ne zonen e Borshit. Montimi i nenstacionit i sherben rritjes se sigurise te furnizimit me energji elektrike te zonave Borsh dhe Qeparo, ne kuader te planit te masave dhe gatishmerise qe OSHEE ka vendosur per sezonin turistik. Investimi per perdorimin e nenstacioneve te levizshem, risi e dy viteve te fundit, ka sjelle miremenaxhimin e rrjetit shperndares ne pika strategjike te vendit. Pas perfundimit te n/stacioneve Himare dhe Dhermi, eshte duke u punuar per ndertimin e dy te tjereve, ne Orikum te Vlores dhe ne Gjirin e Lalzit, Durres.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist