Serbia zyrtarisht vendi i pestë ku shqiptarët mund të lëvizin me karta ID

Written by on 22/01/2021

Ka hyrë në fuqi marrëveshja mes Shqipërisë dhe Serbisë mbi lëvizjen e ndërsjelltë të shtetasve vetëm me kartë identieti. Serbia bëhet kështu vendi i pestë pas Kosovës, Malit të Zi, Maqedonisë së Veriut dhe Bosnje Hercegovinës ku qytetarët shqiptarë mund të lëvizin lirshëm vetëm duke paraqitur vetëm një kartë identiteti biometrike.


Current track

Title

Artist