Serbia bashkepunon me Kinen per rinovimin e hekurudhave

Written by on 18/07/2018

Serbia bashkepunon me Kinen per rinovimin e hekurudhave

 

Ministria e Infrastruktures e Serbise tha se pret te nenshkruaje nje kontrate me Kompanine Kineze Nderkombetare Hekurudhore dhe kompanine e ndertimit China Communications per rikonstruksionin e segmentit Novi Sad-Subotica te vijes hekurudhore qe lidh Beogradin me kryeqytetin hungarez te Budapestit. Kontrata pritet te nenshkruhet gjate samitit te 16+1 qe pritet te zhvillohet kete muaj. Punimet per ndertimin e hekurudhes Beograd-Budapest do te planifikohen dhe do te kryhen ne menyren me te mire, pasi ky eshte nje nga projektet me te rendesishme per Serbine. Punimet per rikonstruksionin e segmentit hekurudhor pritet te fillojne ne 2019.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist