Sektori i turizmit në Kinë po shërohet shpejt

Written by on 18/03/2021

Sektori i turizmit i Kinës ka raportuar një rikuperim të fortë deri më tani dhe pritet të vazhdojë vrullin e tij aktual ndërsa Kina heq më tej kufizimet e udhëtimit. Sektori i turizmit regjistroi statistika inkurajuese gjatë festës së Festivalit të Pranverës në mes të shkurtit, sipas të dhënave nga Akademia e Turizmit të Kinës.

Zhang Mei: Where Does Tourism in China Now Stand? - Caixin Global

“Kërkesa për udhëtime të lira në qytet, pushime në periferi, udhëtime familjare dhe udhëtime studimore treguan një prirje të fortë në rritje”,  tha akademia./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background