Se shpejti nje program qe kontrollon shpejtesine ne makinen tuaj!

Written by on 29/03/2019

Eshte marre vendimi që çdo makinë, kamion dhe autobus duhet të pajiset me një aparat të quajtur “Inteligjenca e Shpejtësisë’ I cili eshte projektuar për të ngadalësuar shoferët nëse ata ecin shumë shpejt. Ky plan i përcaktuar nga Komisioni Evropian, u nënshkrua nga politikanët e vendeve të Bashkimit Europian, ne nje marrëveshja te përkohshme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist