Se shpejti certifikohen udherrefyesit e rinje turistik

Written by on 16/04/2018

Se shpejti certifikohen udherrefyesit e rinje turistik

Ministria e Mjedisit dhe Turizmit ka njoftuar se certifikimi i udherrefyesve te rinje turistike do te behet gjate kesaj jave. Procesi i dorezimit te dokumentacionit per t’u pajisur me certifikaten e perkohshme ka perfunduar me 11 prill. Aplikuesit do t’i nenshtrohen nje testimi me shkrim dhe me goje per vleresimin e njohurive dhe aftesive profesionale te tyre qe do te zhvillohen ne datat 19-20 Prill 2018. Nderkohe udherrefyesit turistike te cilet mund te jen shqiptare ose te huaj do te ndahen ne tre kategori : udherrefyes turistik kombetar, udherrefyes turistik lokal dhe udherrefyes i specialitetit te veçante qe ka te beje me veprimtari te ndryshme ne zona te caktuara te vendit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist