Samsung vjen me risinë e radhës dhe duket se ka kaluar çdo pritshmëri!

Written by on 10/01/2020

Samsung ka zbuluar një televizor të ri në CES që sinkronizohet me smartphonin dhe rrotullohet midis pozicioneve të portretit dhe peisazhit . Prezantimi në Las Vegas sinkronizohet me smartfonin e një personi dhe rrotullohet midis pozicioneve të portretit dhe peisazhit  për të akomoduar përmbajtje nga aplikacione si Tik-Tok dhe Instagram. Televizori i quajtur Sero është i dizanjuar me ekran QLED , vjen me një mbajtëse të motorizuar e cila e rrotullon pa probleme ekranin  sapo çdo smartphone të sinkronizohet me sistemin operativ të TV. Me të kombinohen risitë më të fundit që e bëjnë përvojën  e shikimit gjithëpërfshirëse me veçoritë e lidhura dhe stilin e jetesës së konsumatorit më të integruar për të ofruar përvojën më të mirë të argëtimit në shtëpi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist