Samsung prezanton gjurmuesin e sendeve te humbura

Written by on 13/09/2018

 

Kompania Samsung do te hedhe ne treg ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes nje pajisje te vogel qe ndihmon njerezit te mos humbasin objektet e tyre. SmartThings Tracker eshte nje lidhje permes rrjetit Lte dhe mund te jete i lidhur me nje kabell tek nje çante, valixhe ose me çelesat e shtepise, por edhe ne qafen e nje kafshe shtepiake duke monitoruar gjurmet permes sistemit GPS. Levizjet dhe pozicioni i objektit nen vezhgim monitorohet ne kohe reale nepermjet aplikacionit SmartThings per Android dhe iOS. Eshte gjithashtu e mundur te percaktoje nje zone specifike jashte te ciles pajisja dergon nje sinjal akustik.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist