Sa do të kushtojë “pasaporta COVID”?

Written by on 28/05/2021

Certifikata elektronike për COVID-19 do të jetë pa pagesë. Ajo do të përmbajë përmbajë informacione personale për gjendjen shëndetësore, nëse jeni prekur prej infeksionit, nëse keni bërë analiza si dhe nëse jeni vaksinuar. Përmes kësaj certifikate do të lejohet udhëtimi në të 27 shtetet anëtare të BE-së.

Gjithsesi mësohet se ky plan është vetëm për periudhën e pandemisë. Brukseli pret që pasi Organizata Botërore e Shëndetësisë të heqë gjendjen e pandemisë botërore të mos kërkohet më certifikatë shëndetësore për lëvizjet./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist