Rukbot ju gjen shoke per udhetim!

Written by on 20/03/2018

Rukbot ju gjen shoke per udhetim! Nese deshironi te beni nje udhetim dhe keni nevoje te gjeni edhe dike me te cilin te niseni, kete gje do ta ofrojne ne menyre te specializuar rrjetet sociale. Nga 31 marsi kompania Astronomic do te lancoje Rukbot. Ai do te jete nje lloj chati per Facebook qe do te ndihmoje turistet te gjejne shok udhetimi. Chati kerkon te dhenat e perdoruesit ne lidhje me preferencat e tij te udhetimeve dhe destinacionin qe ka perzgjedhur se bashku me periudhen ne te cilen do te beje nje udhetim. Me pas nepermjet nje perzgjedhjeje te studiuar Rukbot do te prezantoje kandidatet me te mire me te cilen ne baze te preferencave te perbashketa mund te beni nje udhetim turistik.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist