Rruga Levan-Tepelene mbetet e bllokuar, kalimi nga rruga e vjeter e Ballshit!

Written by on 25/11/2018

Rruga nacionale Levan-Tepelene do te qendroje serish e bllokuar, edhe per nje kohe te pacaktuar, per shkak te shembjes se nje masivi guresh mbi shtratin e saj. Si zgjidhje provizore, Autoriteti i Rrugeve ka gjetur hapjen e nje shtegu disa qindra metra te gjate, nga ku mjetet mund te kalojne. Punimet kane filluar qe dje dhe do te zgjasin disa dite.Nderkohe vatra e rreshqitjes eshte ende aktive, zona po mbahet nen monitorim, per te shmangur rrezikshmerine . Kalimi i mjeteve aktualisht vazhdon te kryhet permes rruges se vjeter te Ballshit, ndersa Autoriteti Rrugor Shqiptar do te informoje ne momentin qe do te jete i aksesueshem By Pass-i.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist