Rruga e pare per karikimin e makinave hapet ne Suedi

Written by on 16/04/2018

Rruga e pare per karikimin e makinave hapet ne Suedi

Rruga e pare e elektrizuar qe rimbush baterite e makinave dhe kamioneve eshte hapur ne Suedi. Rreth 2 km hekurudhe elektrike eshte ngulur ne nje rruge publike prane Stockholmit, por agjensia e rrugeve ka hartuar tashme nje harte kombetare per zgjerimin e ardhshem. Objektivi i Suedise per arritjen e pavaresise nga karburantet fosile deri ne vitin 2030 kerkon nje reduktim prej 70 per qind ne sektorin e transportit.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist