Rrjeti europian del në përfundime”dimri i këtij viti projektohet i sigurtë”!

Written by on 12/12/2019

Dimri projektohet të jetë i sigurtë këtë vit përsa i përket mjaftueshmërisë energjitike. Këtë kanë thënë parashikimet e fundit të rrjetit europian të operatorëve të transmetimit në raportin 2019-2020. Sa i përket dimrit, nuk ka ngjarje ose çështje të parashikuar të rrezikojë mjaftueshmërinë e sistemit. Në lidhje me rrjetin të transmetimit, raporti projekton kapacitete të mjaftueshme për të përballuar importet dhe eksportet ndërkufitare. Shifrat tregojnë se i gjithë dimri, do të ketë importe. Në tërësinë e tij, dimri nuk parashikohet problematik.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist