Rritet turizmi outbound ne bote!

Written by on 04/05/2018

Turizmi i jashtem ne bote kete vit eshte me ritme teper te larta. Te dhenat e fundit te Shoqates Nderkombetare te Transportit Ajror, tregojne se gjate muajit prill numri i turisteve qe kane udhetuar jashte vendit te tyre eshte rritur me 6.5% me shume se i njejti muaj i vitit 2017. Turizmi outbound deri me tani kete vit eshte zhvilluar ndjeshem ne pjesen me te madhe nga Kina, Japonia dhe Arabia te cilat  kane derguar dhe do te vijojne te dergojne me shume turiste ne bote.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist