Rritet numri i udhetareve te huaj ne aeroportet turke!

Written by on 23/05/2018

Rritet numri i udhetareve te huaj ne aeroportet turke kete periudhe. Sipas te dhenave te Drejtorise se Pergjithshme e Administrimit te Aeroporteve Shteterore te Turqise, numri i udhetareve qe kane perdorur aeroportet “Ataturk” dhe “Sabiha Gökçen” te Stambollit ne 4 muajt e pare te vitit eshte rritur ne 32 milione.  Nga keto dy aeroporte per periudhen ne fjale jane realizuar 221 mije ose 15 mije me shume krahasuar me trafikun ajror ne te njejten periudhe te vitit 2017.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist