Rritet numri i turisteve ne MHK gjate vjeshtes!

Written by on 06/11/2018

Vjeshta e ketij viti ka filluar pozitivisht per Muzeu Historik Kombetar. Vizitore te shumte edhe gjate muajit tetor 2018 e kane vizituar ate, duke e rritur numrin e tyre ne 94% krahasuar me vitin 2017.Nje numer te larte kane shenuar edhe vizitoret e huaj, te cilet kane shfaqur nje interes te larte per monumentet tona te kultures, duke regjistruar nje rritje te jashtezakonshme me 88%, krahasuar me nje vit me pare. Frekuentimi i larte dhe interesi i shfaqur per veprat kulturore shqiptare ka shtuar edhe te ardhurat, te cilat jane rritur me 58% ne muajin tetor.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist