Rritet numri i turisteve franceze jashte vendit

Written by on 04/07/2018

Rritet numri i turisteve franceze jashte vendit
Numri i turisteve franceze qe udhetojne jashte vendit te tyre eshte rritur ndjeshem kete vit. Sipas te dhenave te operatoreve turistik franceze vetem per kete sezon veror kerkesa per te pushuar jashte Frances nga ana e turisteve franceze eshte rritur me me shume se 9% ne krahasim me nje vit me pare. Europa Jugore eshte ajo qe terheq me shume turistet nga Franca me Spanjen qe mbetet kete vit destinacioni me i preferuar ndjekur nga Greqia, Italia dhe Portugalia.
 

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist