Rritet numri i shqiptareve qe udhetojne jashte vendit

Written by on 27/06/2018

Rritet numri i shqiptareve qe udhetojne jashte vendit

Shqiptaret preferojne te udhetojne gjithnje e me shume jashte vendit. Sipas INSTAT, daljet e shtetasve shqiptare arriten ne gati 2 milione per periudhen janar-maj, me nje rritje prej 5.5% ne krahasim me te njejten periudhe te nje viti me pare. Destinacionet e preferuara mbeten kryesisht ato fqinje si Italia dhe Greqia qe kane pasur edhe rezervimet me te shumta. Nderkohe per sezonin veror Antalia ne Turqi mbetet destinacioni me i rezervuar jashte vendit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist