Rritet numri i bizneseve ne zonat turistike, Saranda kryeson

Written by on 13/08/2018

 

Numri i bizneseve te reja te regjistruara ne zonat turistike per periudhen 1 qershor – 13 gusht ishte 1,531 ose 58% me shume se e njejta periudhe e nje viti me pare. Shifrat i referohen te dhenave te Drejtorise se Pergjithshme te Tatimeve. Shifrat i perkasin subjekteve te reja te regjistruara ne Drejtorine Tatimore Rajonale Durres, Lezhe, Sarande, Shkoder dhe Vlore. Saranda, sipas te dhenave shenoi rritjen me te larte, rreth 44% te bizneseve te reja te hapura gjate periudhes se marre ne analize.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist