Rritet ndjeshëm fluksi i turistëve në Tiranë

Written by on 12/07/2021

Grupet e turistëve të huaj që vizitojnë kryeqytetin janë rritur ndjeshëm. Në veçanti bien në sy shqiptarë të Kosovës, Maqedonisë së Veriut dhe Malit të Zi, që kanë zgjedhur të vizitojnë Tiranën dhe atraksionet e saj më të rëndësishme këtë sezon turistik.

Disa nga pikat më të preferuara prej tyre janë Mozaiku i Tiranës, Kulla e Sahatit, Xhamia e Et’hem Beut, Kalaja e Tiranës, Muzeu Historik Kombëtar, etj./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background