Rritet me 60% numri i udhetareve ne aeroportin Nene Tereza

Written by on 24/09/2018

 

Ministria e Infrastruktures dhe Energjise ka bere publike numrin e udhetareve ne aeroportin “Nene Tereza” per muajt Janar-Gusht. Ajo qe vihet re eshte nje rritje prej 60% te numrit te udhetareve qe kane hyre ne Shqiperi. Gjate kesaj periudhe numri total i pasagjereve ne aeroport ka arritur ne afro 2 milione. Shifrat pritet te rriten edhe me tej gjate muajve te ardhshem nderkohe qe nje kontribut per keto arritje kane dhene edhe turistet e huaj qe ardhur ne Shqiperi nepermjet transportit ajror.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist