Rritet kete vit numri i mjeteve lundruese me turiste ne vendin tone!

Written by on 22/10/2018

Pikat e hyrjes ne kalimet kufitare kane marre vleresime pozitive nga shoqerite turistike dhe nga Tour Operatoret, per sa i perket  trajtimit te flukseve turistike.Sipas te dhenave te publikuara nga Ministria e Brendshme, ne portet shqiptare jane perpunuar 447 me shume tragete shqiptare, krahasuar me nje vit me pare si edhe Shqiperine e kane vizituar 146 tragete te huaja me shume se nje vit me pare. Gjithashtu, ne Shqiperi kane lundruar me shume se 6566 jahte e skafe shqiptare e te huaja per te njejten periudhe kohe.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist