Rritet interesi i turisteve per Saranden, ne dy muaj 80 mije turiste!

Written by on 06/08/2018

Rritet interesi i turisteve per Saranden, ne dy muaj 80 mije turiste!Saranda, nje nga perlat e bregdetit shqiptar sa vjen edhe frekuentohet me teper nga turistet vendas dhe te huaj. Sipas te dhenave te Bashkise Sarande, ne qytetin bregdetar vetem ne 2 muajt e ketij viti nga rruget detare kane ardhur rreth 80 mije turiste te huaj duke shenuar nje rritje prej 14% ne krahasim me vitin e kaluar. Autoritetet theksojne se ka nje dominim nga turistet Nordike, numri i te cileve kete vit ka arritur ne 10 mije. Kjo eshte shifer e konfirmuar pasi ka nje parablerje te rezervimeve ne hotele.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist