Rritet fluksi i turisteve ne Permet

Written by on 26/04/2018

Rritet fluksi i turisteve ne Permet

Permeti eshte nje nder destinacionet e vendit qe po vizitohet me shume kete periudhe te viti nga turistret. Autoritetet theksojne se edhe pse do edhe pak  dite qe te celet sezoni turistik 2018, fluksi i turisteve eshte i larte dhe i perditshem aq sa hotelet jane te prenotuara sidomos ata qe jane brenda ne qytet. Ne qytet do te nise se shpejti zbatimi i projektit per permiresimin e ndriçimit dhe lagjeve periferike, e po projekti 100 fshatrat ne Leuse dhe Kosine. Fluksi me i larte i turisteve mbetet ne ujerat termale te Benjes.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist